2020

De fitness en oefenzaal werden volledig vernieuwd. Matthias Hinderdael (sinds 2015), Gwendolyn Machtelings , Margaux Van Ackere , Elien Van Der Massen en Katrien Moortgat versterkten de voorbije jaren het team dat nu bestaat uit zeven kinesitherapeuten en twee osteopaten. De groepspraktijk legt zich toe op kinesitherapie, osteopathie, sportrevalidatie en fitness.

2000

In 2000 verhuisden Walter Hinderdael en zijn team met de kinepraktijk naar het pand aan de overkant van de straat. Daar beschikt het team over een ruime oefenzaal met fitness. In de ‘vroegere’ praktijk worden sindsdien enkel nog de osteopatische behandelingen uitgevoerd.

1988

Marijke De Pelsmaeker werkt in de praktijk sinds 1988. Zij hielp de praktijk verder uitbouwen en specialiseerde zich intussen in verschillende disciplines zoals neurologische ontwikkelingsmethoden en psychomotorische klachten bij kinderen.

1980

Kinesist en osteopaat Walter Hinderdael begon zijn carrière in 1980. Hij bouwde destijds zijn huis gedeeltelijk om tot een kinepraktijk. Gedurende 20 jaar zouden zowel de kinesitherapeutische als de osteopathische behandelingen hier plaatsvinden.